24/2/08

Campanya subliminal de Màrius Serra

Hola a tothom!

Ja veig a venir que continuaré bastant MIA fins que no defensi la tesi, que serà el 27 de març (encara no sé hora i lloc), però després prometo recuperar el temps perdut amb el bloc i les ma(g)dalenes!!!!!!

Això sí, us volia proposar un joc, per variar... ;)

Per explicar-vos-el... millor reproduir directament les paraules de l’autor, en Màrius Serra! Una abraçada a tots i fins aviat! :)



“Em fa goig fer-te partícip d'una aportació verbívora al monòton món de les campanyes electorals. Per encàrrec de La Vanguardia, fins al dimarts 11 de març hi publico cada dia una secció que duu per títol "Campaña subliminal". Consisteix en un text on s'oculten onze noms propis d'un àmbit polític determinat.

Per exemple, el 23F, el text ocultava onze dictadors, així:

Hoy que es 23F os seré FRANCO: no soporto a los tiranos. Ya sean loCAS TROpicales o finos jugadores capaces de recalcular el número PI, NOCHE Tras noche, mientras la InterPOL POTencia su perfIDIA MINuciosa dando alaS AL AZAR. Prefiero la peSADA Molicie de una campaña electoral al gran HIT, LERdo de mí, de ver a un líder redentoriSTA LINchando al enemigo porque de su BOCA SAlió una sola crítica. Prefiero la democracia aunque sea como el MUS, SOL INIcuo que ilumina nuestros gestos mientras nos engañamos.

Per optar al premi del concurs del dia, els lectors han d'enviar un sms amb el nom del tercer de la llista. És a dir, en el cas anterior, Pinochet, el tercer de la sèrie composta per Francisco Franco, Fidel Castro, Augusto Pinochet, Pol Pot, Idi Amin, António de Oliveira Salazar, Saddam Hussein, Adolf Hitler, Josif Stalin, Bokassa i Benito Mussolini.

Per participar al concurs, podeu enviar la resposta al 7766 abans de les 24:00 hores del mateix dia, amb el text CS i la resposta.

Cada dia de campanya, entre articles, perfils, entrevistes i anàlisis electorals diverses, trobaràs una nova proposta verbívora com aquesta a La Vanguardia. I és que, com podem comprovar cada cop que un polític obre la boca, les paraules oculten tota mena de missatges secrets.

Salut i verbs!

Màrius Serra