31/8/09

Primera setmana a Quebec

Hola a tothom!

Hem fet un pas endavant, i finalment tinc internet per poder escriure-us...

Això sí, no hi ha fotos per documentar la setmana intensa que hem tingut per aquí amb l'Agnès i l'Anna (de mandrosa, jo no he fet fotos, de manera que tocarà esperar de rebre les que han fet elles!).

Montreal és molt bonic i viu (el minipis està molt bé, i la zona és molt guapa), la ciutat del Quebec molt maca, els parcs naturals immensos, els esquirols molt simpàtics i les balenes... doncs bastant grosses, vistes de prop! ;)

De moment, aquí només us poso dues petites fotos fetes amb el mòbil, una de Montreal vista des de l'illa de Sainte-Hélène, i la d'un amic que tenia al costat i que també mirava la vista :P


Per dir alguna coseta més interessant mentre arriben fotos i puc explicar alguna cosa de la universitat, dir-vos que aquest cap de setmana, que bàsicament m'havia d'entretenir a penjar fotos de tots pel pis, doncs no he parat a casa!

Dissabte vaig anar a fer caiac a les afores de la ciutat amb en Julien, la Sarah i en Simon ("photos à venir" :P), plovia de mala manera, però va ser genial, perquè no hi havia ningú excepte els animals, amb nosaltres! La veritat és que vam quedar tan xops que semblava que haguéssim caigut a l'aigua i tot! Suposo que repetirem, perquè l'home d'allà (Rivière des Mille Îles, a Laval) ens va explicar que anant-hi de bon matí, enganxes tots els castors treballant, i bé que els he d'anar a ensenyar les meves dents, jo, a veure si passo l'examen! La nit de dissabte, vaig anar a sopar a casa d'uns amics d'en Julien i la Sarah, també, tots molt amables :)

Diumenge (o sigui, avui per mi!) un brunch de bon matí també amb en Julien, la Sarah and co. (hem menjat MOLT i MOLT, però és que era boníssim!), i després hem anat a fer una volteta per la zona de McGill, més anglòfona, però amb tot de centres comercials per anar a fer el xafarder i prendre alguna coseta... I voilà! Ara em deien d'anar a sopar a casa seva, però volia preparar la trobada demà al matí amb el cap de departament del màster, o sigui que a fer bondat i cap a caseta... a escriure-us alguna coseta en lloc de fer feina! :$ bé, la veritat és que ara m'hi posaré, promès!

Petita imatge cultural, això sí! :P dedicada especialment a l'Agnès i l'Anna! Fotografia de l'estàtua de notre cher Monsieur Jean Talon, que es troba a la façana de l'Hôtel du Parlement a Quebec ;)


I callo, perquè sense més documents gràfics per aportar, encara xerraria més que de costum! ;)
Petons a tots!