26/11/07

DE MOTS / ON WORDS

Huoles!

GRÀCIES a l’Eli, ;), avui parlaré sobre dos vincles, que potser ja coneixeu, però que crec que mereixen com a mínim un petit comentari aquí, perquè em va fer una gràcia immensa “descobrir-los” (cosa que no us sorprendrà massa, perquè ja sabeu que m'emociono fàcilment amb aquest tipus de troballes... :P).

Es tracta de Bloc de lletres i d'El Llibreter, dos blocs relacionats amb les lletres i la literatura i
que trobo que són molt actius i interessants: passegeu-vos-hi!!!!!!

PERILL!!!!! Muntanyes de lectures diverses que m’esperen, quan finalment acabi la tesi!!!! :D

Hi, hi!

THANKS to Eli ;), today I’ll post about two links that you may already know, but that I think they worth at least a comment in here, since I really enjoyed “discovering” them (you won't be too surprised about that, 'cause you know I get easily excited by this kind of finds... :P).

That’s Bloc de lletres and El Llibreter, two blogs related to language and literature, and that I think to be very active and interesting: take a walk there!!!!!!

DANGER!!!!!! Tones of different things to read waiting for me, when I finally finish the thesis!!!! :D

4 comentaris:

el llibreter ha dit...

Moltes gràcies, Anna.

I sort amb la tesi.

Salutacions cordials.

elisabeth ha dit...

doncs encara n'hi ha un altre... el bloc de lletres que has posat és el bloc de la biblioteca de lletres de la ub, n'hi ha un que és www.blocsdelletres.com que és un recull de blocs literaris que hi ha escampats per la xarxa, també val la pena fer-hi una ullada!
jo fa temps que tinc ganes de començar-ne un--- masses coses vull fer!!!
petons nina!!

Eloi ha dit...

Ara et falta fer la crònica de la festa "temàtica" del dissabte ;) Petons!!!

Anna ha dit...

Merci, Eli! Ets un pou de blocs!!!! :) Quines temptacions, en lloc de mirar-me el capítol de selecció semàntica que me toca revisar aquesta tarda... :P

I Eloi... la festa temàtica de dissabte... amb tants filtres de censura en la difusió que es van posar... m'esperaré a fer una crònica més endavant (encara que ja saps què en penso, de la festa de dissabte: GENIAL!) :D

Petonets als dos i bona setmana!