6/7/07

CHIYODA / 千代田

Avui us duc a passejar per un dels barris de Tòquio, Chiyoda (千代田), que de fet és el primer on vaig anar amb l’Oiko i la Yoshie, just arribar per primer cop a Japó! A Chiyoda, que vol dir “camp de mil generacions”, hi trobareu el Palau Imperial i els seus jardins, que són immensos! També hi ha molts edificis governamentals i molts establiments comercials.

De la zona, us recomano, a part dels jardins i la zona del Palau Imperial, el Museu Nacional d’Art Modern i el Museu de la Ciència, just al costat dels jardins del Palau, molt diferents l’un de l’altre però tots dos molt interessants, tant per les peces com pel desenvolupament expositiu que tenen.

Aquí teniu alguns vincles interessants per preparar-vos la visita a la zona!
Museus a Chiyoda
Passejar per Chiyoda
Parcs a Chiyoda
El Palau Imperial

Fins aviat! :)



Aujourd’hui je vous emmène promener à un des quartiers de Tokyo, Chiyoda (千代田), où je suis en fait allée avec Oiko et Yoshie toute suite après être arrivée pour la première fois au Japon! À Chiyoda, signifiant “champ de mille générations”, vous y trouverez le Palais Impérial et ses jardins, qui sont immenses! Il y a aussi beaucoup d’édifices gouvernementaux et un tas de magasins et boutiques.

De la zone, je vous recommande, à part les jardins et la zone du Palais Impérial, le Musée National d’Art Moderne et le Musée de la Science, juste à côté des jardins du Palais, très différent l’un de l’autre mais tous les deux très intéressants, autant pour leurs pièces que pour leur développement expositif.

Voici quelques liens intéressants pour préparer la visite à la zone!
Musées à Chiyoda
Se promener par Chiyoda
Parcs à Chiyoda
Le Palais Impérial

À bientôt! :)